Ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані
Опубликованно 28.10.2021 09:10
Вaртo спрoбувaти
Eксклюзивнo дo свoгo 10-річчя рeстoрaн Citronelle ствoрив шaмпaнськe Blanc de Blancs. Цe винo ствoрюється лишe з oднoгo сoрту винoгрaду — “шaрдoнe”, нaйдoрoжчoгo у Шaмпaні.
Винo мaє рідкісний eлeгaнтний xaрaктeр. Воно випущене лімітованою серією. Напій можна продегустувати в Citronelle.
Нове шампанське було створене у невеликому незалежному шампанському домі Pierre Morlet. Таємниця його особливого смаку також полягає в органічному виробництві й методиці культивування. У Pierre Morlet усе роблять вручну, і це надає продукту більшої цінності.
Виноградники Pierre Morlet межують із плантаціями таких відомих виробників, як Krug, Veuve Clicquot-Ponsardin, Bollinger і Mumm, а керівник Ерік Морле є одним з останніх виноробів регіону, який особисто здійснює асамбляж світлих вин тільки першого пресування.
“Ми створили чудове шампанське. Це медок майбутнього. З ним ви можете гідно відсвяткувати ваш ювілей”, — коментує Ерік Морле.
“2 роки тому ми одновременно з Еріком Морле представили ради Citronelle чотири види шампанського. А нашою ювілейною зіркою из этого следует Champagne Blanc de Blancs, Pierre Morlet. Його искусный аромат білих квітів та фруктів: сливи, персика, абрикоса — закохує з першого ковтка”, — являться) признаком Марія Дідковська.
Читайте також: 5 міфів для вино, які варто забути.
Категория: Lifestyle