10 правил за якими грають чоловіки і жінки


Опубликованно 29.11.2018 11:16

10 правил за якими грають чоловіки і жінки

Механізм відносин і виникнення любові не випадковий, крім взаємного потягу, він має під собою психологічну основу. Знання законів психології допоможе вам налагодити відносини і не допустити помилок і непорозумінь. Правила стосунків між чоловіком і жінкою

1. Енергетична зв'язок між чоловіком і жінкою

Союз двох закоханих утворює між ними особливий канал, по якому йде енергія, думки, емоції. Саме цей зв'язок не дає розлучитися при нерозуміння, сварки і розладах, тому після розставань часто відбувається возз'єднання. Саме тому важко забути людину, який був так близький. Якщо ви все ж хочете розлучитися, то треба розірвати цей зв'язок, подумки подякувати партнера за все хороше, що між вами було, і рухатися далі.

2. Вирішення проблем разом

Всі ми потребуємо уваги, турботи, ласки, розуміння, і це найпростіше дати людині, яка знаходиться поруч. Схожі потреби утворюють союз, який задовольнить запити кожної його половини.

3. Зростання і розвиток

Вирішуючи спільно проблеми, пара тим не менш повинна розвиватися і рости. Союз, який стоїть на місці, приречений на розрив без припливу свіжої енергії. Урізноманітніть відносини, вивчайте нове, подорожуйте, організуйте нові справи разом. Книги про стосунки допоможуть вам визначити, в якому напрямку треба рости. 4. Бідний чоловік не заслуговує любові

Якщо чоловік відчуває підтримку з боку своєї другої половини, він надихається на нові звершення, здатний йти вгору по кар'єрних сходах, налаштований на успіх. Жіноча підтримка –основа його сили, і без музи чоловік здатний творити і заробляти гроші.

5.Не можна обмежувати свободу

Найчастіше жінка прагне зробити чоловіка повністю своїм, обмежити його контакти поза домом, не допустити присутності інших жінок в його житті. Так і чоловік не хоче відпускати дружину на роботу після декрету і навіть на прогулянку з подругами. Такі обмеження замикають відносини в клітку, з якої хочеться вирватися, довести, що здатен на більше. Книги жанру психологія і взаємини, спираючись на думку авторитетних психологів, підкажуть вам, як знайти компроміс у цій непростій ситуації. 6. Хочеш знайти дружину-розпрощайся з мамою

Психологічна прихильність хлопчика до мами ризикує перерости в зв'язок, яку важко відпустити навіть у шлюбі. Інфантильність чоловіків найчастіше веде до його нереалізованості, відсутності особистого життя або хворобливих розривів. Адже головне місце в його серці міцно зайнято, і для коханої жінки в ньому немає місця.

7. Вміння слухати

Голосові інтонації бувають важливішими, ніж тон сказаного, і ласкавий голос провокує позитивні емоції, викликає бажання воркувати, підтримувати ініціативу ,знаходити компроміси.

8. Увага один до одного

Відсутність уваги – головне джерело конфліктів. Якщо партнер не приділяє належної уваги своїй половині, він стає дратівливим чинником, що викликає дискомфорт. Книги про психологію любові підкажуть, як уникнути цього стану.

9. Програвати повинна жінка

Якщо верх у суперечці бере жінка, це не йде на користь шлюбного союзу. Її перемога спустошує її внутрішні ресурси, а програш підживлює енергетичний канал партнера, змушуючи покласти весь світ до її ніг.

11. Чоловіків сам хоче створити королеву

На відміну від жінок, яким потрібен сформувався, впевнений у собі партнер, чоловік сам є творцем, який буде першим у всьому. Їй під силу підтримувати переможця, дарувати йому свою увагу, любов та турботу, і тоді союз буде повноцінним.



Категория: Женские новости