Про що потай мріє кожен чоловік?


Опубликованно 27.11.2018 03:28

Про що потай мріє кожен чоловік?

Багато дівчат хочуть хоча б на день «влізти» до думки свого партнера, щоб зрозуміти, про що він думає, про що мріє. На жаль, представники сильної статі не завжди настільки емоційні та відкриті, як жінки. Вони дійсно можуть чогось хотіти від своєї дівчини або партнерки, але мало хто попросить про це вголос.

Що б вони хотіли в тобі змінити?

Ідеальних людей не буває. У кожного з нас свої недоліки, які можуть дратувати нашу другу половинку. Багато людей вступають в стосунки, вважаючи, що їх почуття будуть тривати вічно, якщо вони не будуть змінювати свої звички та характер. Але це не завжди правильний підхід. Відносин потрібно розвиватися, а щоб це сталося, вам доведеться розвиватися і змінюватися разом з ними.

Часто буває, дівчина чи хлопець мріє, щоб їхня друга половинка щось в собі змінила. Але тоді як представниці прекрасної статі рідко замовчують про своїх бажаннях, домогтися відвертості від чоловіків набагато складніше. Ось про які речі хлопцям соромно попросити у своїх жінок: вистачить постійно знімати селфи, особливо коли ви разом — повірте, це сильно бісить вашого чоловіка, адже він хоче просто добре провести з вами час, а не постійно позувати для камери; випадкове подорож — звичайно, для дівчат найкращим відпочинком вважається купання в ласкавих водах де-небудь на Балі, але багато чоловіків хочуть зірватися з місця зі своєю коханою і рвонути куди очі; занадто сильний макіяж — добре, що ви намагаєтеся завжди залишатися гарними для нього, але багато представників сильної статі люблять природний вигляд, а не тонни косметики; рішуча дівчина — нерішучі особини дратують хлопців: вчіться самі приймати рішення, хоча б іноді; носіть більш зручний одяг — не варто постійно ходити на високих підборах і в міні-спідниці; знайдіть хобі — захоплення роблять жінок більш привабливими, адже чоловік бачить, що вам не нудно навіть тоді, коли його немає поруч; не варто виносити сміття з хати — плітки і домашні сцени залиште позаду себе, чоловіки люблять зрілих дівчат, які вміють уникати конфліктів; частіше обіймайтеся — мало хто з чоловіків готовий зізнатися в цьому, але всі вони люблять обійми. Що б вони хотіли отримати в ліжку?

Безумовно, у кожного чоловіка можуть бути свої еротичні фантазії. Але більшість з них в деяких питаннях сходяться на думці: він мріє, щоб його партнерка хотіла сексу — багато дівчат вважають, що ініціатором сексу має виступати саме хлопець, але представники сильної статі дуже хочуть, щоб їх партнерки показували, що хочуть близькості з ними; він хоче якісних оральних ласк — не всі дівчата можуть похвалитися вмінням пестити свого партнера ротом і язиком (звичайно, він завжди може зняти собі индивидуалку, яка забезпечить йому глибокий мінет в Києві, але навряд чи вам сподобається такий розклад); він мріє побачити, як ти мастурбуєш — це таємне бажання кожного нормального чоловіка, адже мастурбація настільки сильно збуджує його, що він неодмінно накинеться на вас до того, як ви відчуєте оргазм; він хоче чути від вас компліменти — ніколи не мовчіть, якщо вам щось сподобалося в ліжку, а якщо довгі промови недоречні, просто зупиніться на вздохах і криках (тільки не варто перегравати, чоловіки відчувають фальш); він мріє повторити з вами улюблене порно — звичайно, потрібно розуміти, що в реальному житті все може бути не так яскраво, як на екрані, але не варто відразу ж дивитися на партнера з презирством: може, такий поворот допоможе вам зробити відносини яскравіше.

Обов'язково поговоріть зі своїм чоловіком, щоб краще зрозуміти його бажання і стати для нього «тією єдиною», яка зможе здійснити їх у дійсності.



Категория: Женские новости