Як користуватися молочком для зняття макіяжу?


Опубликованно 23.08.2018 18:09

Як користуватися молочком для зняття макіяжу?

Молочко для усунення косметики - чудовий варіант для чутливої та сухої шкіри. За його допомогою можна досягти ніжного й водночас ефективного очищення обличчя з легким зволоженням епідермісу. Але такий результат можливий лише, якщо користуватися молочком для зняття макіяжу правильно. Як? Ми розповімо!

Як видалити косметику за допомогою молочка

Якщо коротко, то спочатку треба нанести засіб та залишити його на шкірі на кілька хвилин, щоб розчинити бруд і залишки косметики, а після цього очистити обличчя.

Поетапне використання засобу для очищення:

  1. Видавіть трохи продукту на подушечки пальців. Не економте - засобу має бути достатньо для ретельного очищення обличчя.
  2. Нанесіть товстим шаром на шкіру та опрацюйте кожну зону легкими масажними рухами.
  3. Косметичними дисками видаліть залишки продукту (можна відразу нанести молочко на диск і почати видаляти косметику, пропустивши перший та другий етап, але така процедура більш травматична). Не розтягуйте й намагайтеся не дуже терти шкіру.
  4. Виконуйте процедуру до тих пір, доки на обличчі не залишиться слідів ні косметики, ні засобу. Якщо після очищення вам не вистачає свіжості, додатково протріть шкіру тоніком.

Як зробити процедуру очищення менш травматичною?

Виконайте перший і другий пункти, а замість використання косметичних дисків просто охайно змийте продукт теплою водою.

Застосування молочка замість гелю для вмивання

Молочко необов'язково використовувати лише для демакіяжу. Ви також можете іноді замінювати ним гель для вмивання. Продукт допоможе усунути забруднення, не пересушивши шкіру.

Багатоетапне очищення за японською традицією

Для максимально ретельного очищення спочатку нанесіть молочко, а потім (коли видалите залишки засобів) - звичайний продукт для вмивання (наприклад, гель). Такий метод допоможе максимально ефективно усунути косметику, шкірний жир та пил.

Очищення очей

Молочко підходить для зняття косметики з повік та вій. Засіб м'яко й ефективно видаляє макіяж, не викликаючи почервоніння та подразнення. Косметичний диск із засобом прикладіть до повіки без натиску, потримайте кілька секунд, а потім проведіть ним по шкірі, не розтягуючи її, у бік скроні.

Щоб видалити туш, нанесіть продукт тонким шаром на вії та очистіть косметичним диском або паличкою.

Демакіяж губ

Виконується процедура дуже просто: наносимо трохи молочка на косметичний диск і видаляємо помаду, рухаючись від куточків губ до центру. Якщо помада стійка, повторіть процедуру ще раз.

Чи потрібно змивати молочко після нанесення?

Перевага цього засобу полягає якраз у тому, що він не вимагає змивання водою. Вмиватися не потрібно ні до, ні після процедури. Тому продукт зручно брати із собою у подорож, адже очищення та демакіяж можна виконувати де й коли завгодно.

Але якщо ви хочете вмитися (наприклад, щоб абсолютно повністю позбутися відчуття масляної плівки на шкірі), ніхто не забороняє вам цього робити. Єдине, що рекомендують експерти, замінити воду з-під крана на тонік. Особливо, якщо у вас суха і / або чутлива шкіра, схильна до почервоніння та лущення.

Вибирайте для демакіяжу молочко, користуйтеся ним правильно, і нехай ваша шкіра завжди буде свіжою та зволоженою!



Категория: Lifestyle